Hepinize merhabalar canlarım bu yazımda kendim kullanmış olduğum ve saçımı uzatmamda etkili bir kaç ürün tanıtacağım.


Öncelikle saçımızı hangi tarzda uzatacak olduğumuza karar verelim yanları kesip üstünü mü yoksa tamamınımı uzatacaksınız buna karar verip öyle başlayın bunun geri dönüşü yok çünkü. 


Benim kullanmış olduğum ürünler şu şekilde

1- Redist ballı sütlü şampuan

2- Redist keratin argan şampuan

3- Çam terabentin yağı

4- Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı


1-Redist ballı sütlü şampuan


Canlarım saçınızın gün içerisinde yağlanma ve kuruma gibi sorunlarına birebir üründür.

Benim saçlarım çok yağlanıyor ve kuru derseniz bu ürün sizi mutlu edecek ve uzamasına yardımcı olacaktır. 



2- Redist keratin argan şampuanı


Az önceki markanın bir diğer ürünü ben bu iki şampuandan çok memnun kaldım ve kullanmaya devam ediyorum. İsmindende anlaşıldığı üzere içerisinde argan yağı ve keratin var saçlarım gün boyu yumuşak ve parlak olsun diyorsanız mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum bunların dışında saçınızın uzamasına çok büyük bir faydası olacaktır.




3- Çam terabentin yağı


Bir çok kullanıcı sırf kokusu için bile almak istediği üründür keskin ama zarif kokusu ile kullanıcılarına adeta ormanda yürüyüşe çıkmış bir hissiyat veriyor. Çam terabentin yağının faydaları saymakla bitmez 500/750ml bir şampuan kutusunun içerisine 15/20 damla koymanız yeterli olacaktır her kullanım öncesinde iyice şampuan kutumuzu çalkalayalım ki üst tarafta kalmasın yağımız hafif hafif saçınıza 5 dakika boyunca masaj yaparak kullanmanızı öneririm bu sayede saç derimizin diplerine ulaşacak ve masaj yaptığınız yerlerde kan dolaşımı hızlanacaktır bu sayede saçlarınızı uzatmanız kolaylaşacak..





4- hindistan cevizi yağı


Kullanımı çok basit ve etkisi büyük bir malzemedir duştan çıktıktan sonra 1 yemek kaşığı dolusu hindistan cevizini çıkarıp elinizle ovalayın erimeye başladıktan sonra saçımızın diplerinden uçlarına kadar sürelim saçınızda yağ hissiyatı vermeyeceği için sürdükten 1 saat sonra normal halini alacaktır saçınız. Kullanım esnasında saçınıza sürdükten sonra saçınızı streç film ile kapatabilirsiniz yağın uçmasını engellemiş olursunuz ve saçınızı daha nemli tutacak olduğundan dolayı etkisi artacaktır.





Evet arkadaşlar yazımız bu kadardı unutmayın bunları yaparsanız saçınız hem sağlıklı hem parlak bir görünüm kazanacaktır sağlıklı günler dilerim ❤️